Javno zdravstvena akcija – To nisu samo ženske stvari

2019-06-04T11:29:48+02:007. svibnja 2019.|Najave|

S ciljem podizanja svijesti u javnosti o važnosti prevencije ginekoloških karcinoma ipružanja sveobuhvatne podrške oboljelim ženama, udruga Sve za nju po drugi putorganizira javnozdravstvenu akciju „To nisu samo ženske stvari“. U okviru akcijeodržat će se utrka u subotu 25. svibnja 2019. u vremenu od 10 do 14 sati nazagrebačkom Bundeku

Želimo stvoriti zajedništvo bolesnica, stručnjaka, sportaša i svih građana koji želedoći i dati podršku. Osobito pozivamo muškarce da nam se pridruže kako bismo naglasili važnost muškaraca kao podrške oboljelim ženama i pokazali da bolest ženenije samo ženska stvar – ističu u udruzi Sve za nju.

Osim edukativnih sadržaja i prigodnog programa, središnja aktivnost su utrke u 2 kategorije: utrka 800 m – počinje u 11:30 sati i utrka 4 km – počinje u 12:00 sati.Prijave za sudjelovanje otvorene su do 15.05.2019.

U povodu Svjetskog dana borbe protiv raka jajnika, na javnoj tribini 8. svibnja uHrvatskom novinarskom domu, Udruga Sve za nju predstavlja ESMO vodič za bolesnike Što je rak dojke? Dopustite nam odgovoriti na neka Vaša pitanja.

Vodič se temelji na kliničkim smjernicama za liječenje raka dojke  i namijenjen je oboljelima, obiteljima i njegovateljima, ali i profesionalcima koji sudjeluju u liječenju ili pružanju podrške oboljelima. Vodič sadrži informacije o ranim i uz napredovalim stadijima bolesti, uzrocima bolesti i načinu dijagnosticiranja sve do suvremenih metoda liječenja bolesti koje bolesnice imaju na raspolaganju i mogućim popratnim pojavama koje su posebno detaljno razrađene.

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.