ŽENE I TOČKA 4. Međunarodna konferencija o ženama u poduzetništvu

2019-11-26T16:11:56+01:0026. studenoga 2019.|Gospodarstvo, Najave|

Žene koje pokreću Hrvatsku gošće su četvrte po redu Međunarodne konferencije o ženama u poduzetništvu simboličnog imena “Žene i točka”, koja će se održati 6. prosinca u Otočcu. Jednodnevna konferencija na jednom mjestu će okupiti uspješne poslovne žene iz Hrvatske i inozemstva u sklopu sada već tradicionalnog networking eventa koji iz godine u godinu donosi pozitivne poslovne rezultate.

Cilj konferencije, koja se potpuno besplatno održava u organizaciji Hrvatske gospodarske komore ŽK Otočac, jest osnaživanje žena u poduzetništvu te prezentacija primjera dobre prakse vodećih panelistica, kako bi se okupljene sudionice potaknulo da učine korak prema poduzetništvu.

Neka od zvučnijih imena koje dolaze na četvrtu po redu konferenciju “Žene i točka” su poduzetnica, spisateljica i poslovna savjetnica Kristina Ercegović, Poljakinja s hrvatskom adresom koja sredstva iz Europskih fondova povlači kao iz šale Natalia Zielinska te dr.sc. Romana Lekić, pročelnica Odjela za turizam Edward Bernays University Collegea.

Konferenciju ove godine čine tri raznolika panela na kojima će govoriti ukupno šesnaest poduzetnica iz Hrvatske i inozemstva, koje su ostvarile karijere u različitim granama poduzetništva – od izdavaštva, preko konzaltinga do hrane.

Prvi panel bit će na temu “Iza svake uspješne žene stoji… žena”, drugi panel nosi naziv “Čuvarice baštine – može li briga o baštini biti uspješna poslovna priča?”, dok će treći panel biti na temu “One to mogu – snaga žena i njihov utjecaj u poslovnom svijetu”. Više o konferenciji i panelistkinjama potražite na Facebook Žene i točka.

Produktivan dan zaokružiti će Tamara Kajari večernjom promocijom knjige “Ne daj hrpi da te iscrpi”, dok će se jutro nakon konferencije u partnerstvu s Women in Adria održati Networking breakfast na temu “Kako izbrusiti intuiciju i donositi bolje poslovne odluke”.

Sudjelovanje na konferenciji i popratnim događanjima je besplatno uz prethodnu online prijavu, za konferenciju Žene i točka i za Networking breakfast.

Izvor: HGK

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.