Snježana Pejčić postala voditeljica HOO-ova Karijernog centra za sportaše

2022-03-29T18:18:07+02:0029. ožujka 2022.|Sport|

Proslavljena hrvatska olimpijka Snježana Pejčić (39) postala je voditeljica novoutemeljenog Karijernog centra za sportaše koji će djelovati pri Hrvatskom olimpijskom odboru (HOO). Osvajačica prve olimpijske medalje za Hrvatsku u ženskoj pojedinačnoj konkurenciji – bronce u streljaštvu na Igrama u Pekingu 2008., odlučila je zaključiti aktivnu sportsku karijeru i okrenuti novu životnu stranicu.

– Ispred mene je novi izazov u novom poglavlju mog života, za koji se nadam da će biti barem upola uspješan kao moja sportska karijera. Upravo sam kroz sportsku karijeru shvatila koliko je bitna „karijera nakon karijere“, upoznala sam se s problemima s kojima se sportaši i sportašice susreću za vrijeme i nakon aktivne karijere, pa vjerujem da ću biti od pomoći svima koji u tom aspektu budu trebali određene smjernice ili pomoć za što „bezbolniji“ prelazak u novu karijeru – poruka je Snježane Pejčić.

Nakon što je Vijeće HOO-a prihvatilo inicijativu Komisije za dualnu karijeru u sportu za osnivanjem HOO-ova Karijernog centra za sportaše, kao idealna osoba za dužnost voditeljice pokazala se trofejna sportašica koja je već dulje vrijeme aktivna članica i ambasadorica spomenute HOO-ove Komisije, a na završetku je sportske karijere i usto – kineziološke struke.

Na dužnost voditeljice HOO-ova Karijernog centra za sportaše Snježana Pejčić stupit će 1. travnja 2022. godine.

Izvor: HOO priopćenje / Vinko Knežević

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.