VELIKO PRIZNANJE Iva Olivari delegatkinja UEFA-e na finalu Lige prvaka

2020-08-31T13:08:47+02:0031. kolovoza 2020.|Sport|

Pripremila: Antonija Dujmović

Nogometašice francuskog Lyona petu godinu zaredom postale su pobjednice Lige prvakinja, nakon što su u finalu odigranom u nedjelju na stadionu Anoeta u španjolskom San Sebastianu pobijedile njemački Wolfsburg s 3-1.

Za ovo veliko natjecanje UEFA je imenovala team managericu hrvatske reprezentacije Ivu Olivari za delegatkinju, što je veliko priznanje. Istu dužnost Olivari je obavljala i na četvrtfinalnom susretu Arsenala i PSG-a 22. kolovoza te polufinalnom susretu Wolfsburga i Barcelone 25. kolovoza.
 
Radi se o najvišoj dužnosničkoj funkciji na utakmicama UEFA-nih natjecanja, a uloga obuhvaća kontrolu i nadgledanje svih aspekata organizacije utakmice.

“Veliko mi je zadovoljstvo i iznimna čast biti delegatkinja na finalnoj utakmici Lige prvakinja. Zahvaljujem prije svega UEFA-i i Hrvatskom nogometnom savezu, na čelu s predsjednikom Davorom Šukerom koji je prepoznao moj rad te me nakon dugogodišnjeg staža u Savezu odlučio predložiti za ovu funkciju”, rekla je team managerica Vatrenih uoči natjecanja.

“U finalu će nastupiti dva velika rivala, ekipe koje su uvijek u vrhu ženskog nogometa i očekujem da ćemo imati priliku nazočiti uzbudljivoj utakmici”, dodala je Olivari.

Osim Olivari, Hrvatska je imala još jednu predstavnicu u velikom finalu – pomoćna sutkinja finalnog dvoboja Lige prvakinja bila je Sanja Rođak-Karšić.

Izvor: Hrvatski nogometni savez

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.