Ulaznice za finale Europskog nogometnog prvenstva za žene rasprodane u rekordnih sat vremena

2022-03-28T20:33:14+02:0028. ožujka 2022.|Sport|

Pripremila: Antonija Dujmović

Samo sat vremena nakon što su puštene u opću prodaju, jutros su planule sve ulaznice za finale ženskog Eura na Wembleyu što najbolje pokazuje koliko je velik interes britanske javnosti za ženskim nogometom.

Europsko nogometno prvenstvo za žene održat će se u srpnju ove godine u nekoliko gradova u Velikoj Britaniji, a završnica će biti 31. srpnja upravo na slavnom londonskom Wembleyu, drugom stadionu po broju sjedećih mjesta u Europi (odmah nakon Camp Noua).

Ipak, važno je reći kako je značajan broj ulaznica za finale već kupljen putem pretprodaje, a ostatak je pušten u prodaju jutros u 8 sati kako bi se obilježilo 100 dana do početka turnira. Prodano je preko 80 tisuća karata.

Podsjetimo, na Euru će nastupiti 16 najboljih ženskih reprezentacija u Europi. U skupini A nastupit će Engleska, Austrija, Norveška i Sjeverna Irska, u skupini B Njemačka, Danska, Španjolska i Finska, u skupini C Nizozemska, Švedska, Rusija i Švicarska, a u skupini D igrat će Francuska, Italija, Belgija i Island.

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.