U tijeku su prijave na besplatne radionice za žene koje žele pokrenuti vlastiti posao

2019-09-17T18:58:31+02:0017. rujna 2019.|Civilno društvo|

Centar za edukaciju, savjetovanje i informiranje – CESI poziva nezaposlene žene koje traže posao ili žele pokrenuti vlastiti na radionice koje se provode u okviru projekta “Jednake mogućnosti u svijetu rada i procesu zapošljavanja – Žene biraju novu šansu“.

“Radionice pružaju sigurnu i poticajnu okolinu gdje je moguće dijeliti probleme s kojima se susrećete kao i prilike i izazove na koje nailazite. Kako bi sudionice tijekom edukacija imale podršku organiziramo mentorstvo i savjetovanje za sve žene koje trebaju i žele podršku a kroz mentoring program pratimo i podržavamo napredovanje u procesu traženja posla ili samozapošljavanja” – ističe CESI.

Teme koje se obrađuju na radionicama su: jačanje samopouzdanja, motivacija, komunikacijske vještine i stilovi komunikacije, pregovaranje, prezentacija, spremnost za pokretanje posla, pisanje životopisa i poslovnog plana u svrhu pronalaska ili kreiranja željenog posla.

Radionice su potpuno besplatne i provode se uz dugogodišnju podršku Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – područne službe Zagreb. Termin prve radionice je u četvrtak 3. listopada 2019. u prostorijama CESI na adresi Nova cesta 4. Više o mogućnostima prijave pogledajte na niže navedenom linku, na CESI web stranici.

Opći cilj projekta je pridonijeti poboljšanju položaja žena u svijetu rada, u Gradu Zagrebu i Krapinsko zagorskoj županiji. Organizacija radionica je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020., iz Europskog socijalnog fonda.

Izvor: CESI

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.