Poziv na konferenciju Žene i poduzetništvo u Kzž

2023-05-29T09:46:29+02:0029. svibnja 2023.|Gospodarstvo, Posao|

Peta konferencija “Žene i poduzetništvo u Kzž 2023. – upravljanje promjenama i izazovima” održat će se 06. lipnja 2023. godine u Krapini u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Krapinsko zagorske županije. Organizator SL Krapina Konzalting poziva obrtnice, poduzetnice, vlasnice OPG-ova, menadžerice, ravnateljice, direktorice i sve žene koje se bore za rodnu ravnopravnost na sudjelovanje na konferenciji:

“Peta godina je od kad smo počeli jače komunicirati izazove s kojima se susreću žene i kada se odlučuju za samostalan posao i kad razvijaju karijere. U društvu se sve više uviđa kako je naglašavanje ove teme itekako potrebno. Evidentno je da su žene još uvijek na marginama gospodarskih tokova, još uvijek postoji dosta zapreka poduzetništvu žena, bilo da se radilo o otežanom pristupu izvorima financija, bilo da se uskraćuju potpore poduzećima u vlasništvu žena, a da ne govorimo o društvenoj podršci. Ubrzanje ekonomskog i društvenog razvoja te podizanje gospodarskih aktivnosti i kod nas, a i u Europskoj uniji nije moguće bez većeg uključivanja žena. Potpore poduzetnicama trebaju biti kontinuirane, financijske, sustavne i društvene, te su neophodne ako želimo dodatno jačanje našeg gospodarstva. Ove godine pripremamo zanimljiv, interaktivan program”, ističe organizator.

TEME KONFERENCIJE U 2023:

• RADIONICA: Harmonija uspjeha: Žene, poduzetništvo i ravnoteža
• OKRUGLI STOL: Gradimo karijere: Koji su izazovi s kojima se žene susreću? Formula uspjeha?
• BREAK UZ STAND UP: KUD Krapina: “Svekrva i sneha”
• KEY NOTE: Digitalna i stvarna povezanost: Umrežavanje i stvaranje kontakata u digitalnom prostoru
• INSPIRATIVNE PRIČE „Trnjem do uspjeha”
• RADIONICA: Oslobodi svoj potencijal – “Uspjeh počinje u glavi”
• NETWORKING

Sudjelovanje na Konferenciji je besplatno, a prijave se primaju mejlom na info@slkonzalting.com ili putem on line obrasca na stranici. Više informacija o konferenciji potražite OVDJE.

Izvor: SL KONZALTING

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.