Poziv na konferenciju “Žene i poduzetništvo u Kzž – osnažene, konstruktivne i drugačije”

2024-05-07T09:42:28+02:007. svibnja 2024.|Gospodarstvo, Posao|

Šesta konferencija “Žene i poduzetništvo u Kzž 2024. – osnažene, konstruktivne i drugačije” održat će se 6. lipnja 2024. godine u Krapini u Poslovno-tehnološkom inkubatoru Krapinsko-zagorske žuoanije. Pozivaju se obrtnice, poduzetnice, vlasnice OPG-ova, menadžerice, ravnateljice, direktorice, i sve žene koje se bore za rodnu ravnopravnost na sudjelovanje.

“Šest godina je prošlo od našeg prvog druženja, umrežavanja i osnaživanja i od kada često u javnosti komuniciramo izazove s kojima se susreću žene i kada se odlučuju za samostalan posao i kad razvijaju karijere. Evidentno je da su žene još uvijek na marginama gospodarskih tokova, još uvijek postoji dosta zapreka poduzetništvu žena, bilo da se radilo o otežanom pristupu izvorima financija, bilo da se uskraćuju potpore poduzećima u vlasništvu žena, a da ne govorimo o društvenoj podršci. Ubrzanje ekonomskog i društvenog razvoja te podizanje gospodarskih aktivnosti i kod nas, a i u Europskoj uniji nije moguće bez većeg uključivanja žena. Potpore poduzetnicama trebaju biti kontinuirane, financijske, sustavne i društvene, te su neophodne ako želimo dodatno jačanje našeg gospodarstva. Ove godine pripremamo zanimljiv, interaktivan program: panel rasprave, inspirativne priče, radionice, networking…i  veselimo se ponovnom druženju”, stoji u pozivu.

Program traje od 10 do 15 sati, a sudjelovanje na Konferenciji je besplatno. Prijave se primaju do 4. lipnja na info@slkonzalting.com ili putem on line obrasca na stranici organizatora.

Izvor: Priopćenje za medije / Snježana Leljak

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.