Poziv medijima na edukativnu radionicu o online nasilju prema ženama

2022-03-07T17:33:49+01:007. ožujka 2022.|Medijska struka|

U organizaciji Agencije za elektroničke medije i Udruge B.a.b.e, u četvrtak 10. ožujka 2022., u hotelu Sheraton u Zagrebu, održat će se radionica za novinare i urednike u medijima, na temu suzbijanja online nasilja nad ženama.

Riječ je o prvoj radionici u okviru projekta Surf and Sound, koji financira Europska unija iz programa Rights, Equality and Citizenship.

Radionica je namijenjena svim medijima. Od iznimne je važnosti da se, uz pružatelje elektroničkih publikacija, u što većem broju odazovu i nakladnici radija i televizije.

Prijave na radionicu primaju se do utorka 8. ožujka u 12 sati, na e-mail adresu g. Deana Šarčevića, koordinatora projekta Surf and Sound: dean.sarcevic@babe.hr

Ovo je još jedan način na koji AEM želi pridonijeti edukaciji novinara, stoga pozivamo da se odazovete i svojim dolaskom date svoj doprinos u osvještavanju javnosti kod ove iznimno važne teme!

Izvor: Agencija za elektroničke medije

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.