Na MUP-ov natječaj za prijam vježbenika mogu se prijaviti i osobe s invaliditetom bez radnog iskustva

2023-05-19T19:14:40+02:0019. svibnja 2023.|Civilno društvo, Posao|

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je javni natječaj za prijam vježbenika u državnu službu, datum objave 17.5.2023. s rokom prijave od 8 dana, na koji se, ravnopravno s ostalim kandidatima, mogu prijaviti i osobe s invaliditetom.

“Pozivamo sve kandidate koji su osobe s invaliditetom, bez radnog iskustva u traženoj stručnoj spremi ili s radnim iskustvom u traženoj stručnoj spremi kraćim od vremena propisanog za vježbenički staž, ako im je potrebna razumna prilagodba prilikom provođenja pisanog dijela testiranja i intervjua, da potrebu za prilagodbom navedu u svojoj prijavi na javni natječaj i da se, nakon podnošenja prijave na javni natječaj, obrate telefonski ili porukom na e-pošti naznačenoj na natječaju. Vježbenici se primaju u državnu službu na neodređeno vrijeme uz obvezni probni rad (vježbenički staž) od 12 mjeseci”, ističu iz inicijative Zapošljavanje osoba s invaliditetom.

Prijam u službu predviđen je za 15 radnih mjesta u sjedištu Ministarstva i 108 radnih mjesta u 19 policijskih uprava. Zainteresiranim kandidatima omogućava se zapošljavanje u mjestu prebivališta, a detaljnije informacije dostupne su OVDJE.

Izvor: Inicijativa Zapošljavanje osoba s invaliditetom

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.