MUP zapošljava vježbenike u sedam policijskih uprava – na natječaje se mogu javiti i osobe s invaliditetom

2023-09-13T12:47:42+02:0013. rujna 2023.|Posao|

Ministarstvo unutarnjih poslova objavilo je javne natječaje za prijam vježbenika/ca u državnu službu na neodređeno vrijeme u sedam policijskih uprava. Natječaji su objavljeni 8. rujna 2023. s rokom prijave od 8 dana, a na njih se ravnopravno s ostalim kandidatima mogu prijaviti i osobe s invaliditetom.

Važna napomena je da za prijavu na natječaj nije potrebno prethodno radno iskustvo.

Kandidat/kinja koji/a se poziva na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 9. Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom  uz prijavu na javni natječaj dužan/a je, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, priložiti i dokaz o utvrđenom statusu osobe s invaliditetom. MUP također poziva sve kandidate koje su osobe s invaliditetom, ako im je potrebna razumna prilagodba prilikom provođenja pisanog dijela testiranja i intervjua, da potrebu za prilagodbom navedu u svojoj prijavi na javni natječaj.

Radna mjesta traže se u ovim policijskim upravama:

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Policijska uprava bjelovarsko-bilogorska

Policijska uprava koprivničko-križevačka

Policijska uprava istarska

Policijska uprava sisačko-moslavačka

Policijska uprava zagrebačka

Policijska uprava zadarska

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.