HGK i HOO organiziraju konferenciju ‘Uspješne u sportu, uspješne u poslu’

2023-10-01T20:48:43+02:001. listopada 2023.|Gospodarstvo, Posao, Sport|

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom organizira konferenciju “Uspješne u sportu, uspješne u poslu”, 13. listopada s početkom u 10:30 sati u hotelu Westin u Zagrebu. Konferencija će okupiti uspješne sportašice koje su nakon sjajnih sportskih rezultata ostvarile sjajne poslovne rezultate – a s ciljem razgovora o tome zašto su žene sa sportskim stanjem uma dodana vrijednost kolektivu.

Penjanje po korporativnim stepenicama ili pokretanje vlastitog posla mogu predstavljati veće izazove za žene, nego za muškarce unatoč svim naporima za postizanje ravnopravnosti spolova. Ovi izazovi mogu uključivati nedostatak mentorske podrške, pristupa financiranju te manjka uzora među uspješnim poduzetnicama. Međutim, unatoč navedenim preprekama, žene koje žele uspjeti u poslovnom svijetu mogu postići svoje ciljeve kroz primjenu inovativnih strategija i kreativnog razmišljanja.

Poseban mindset u tom smislu imaju bivše sportašice zbog discipline, borbenog duha i iskustva s “preskakanjem prepreka”. Kako bismo doskočili izazovu nedostatka uzora i mentorstva, 13. listopada ćemo inspirirati sudionike i sudionice da ne posustaju u sportu ni u poslu.

Kroz nekoliko panel rasprava s poznatim ženskim imenima hrvatskog sporta, razgovarat će se o pozitivnim društvenim učincima koji se stvaraju kada žene ostvare iznimne sportske rezultate.

Prijava je moguća najkasnije do 11. listopada 2023. godine do 16 sati. Program događanja i informacije o načinu prijave dostupne su OVDJE. Prijave se zaprimaju do popunjenosti kapaciteta dvorane.

Izvor: Hrvatska gospodarska komora

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.