Grupe podrške za nezaposlene žene u Osijeku, Slavonskom Brodu i Vukovaru

2020-09-08T16:44:05+02:008. rujna 2020.|Civilno društvo|

Pripremila: Antonija Dujmović

Pozivaju se nezaposlene žene Osječko-baranjske, Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije zainteresirane za razmjenu iskustava i stvaranje nove socijalne mreže kroz povezivanje s drugim ženama da se uključe u grupe podrške u organizaciji Volonterskog centra Osijek i partnera. Podrška je organizirana u Osijeku, Slavonskom Brodu i Vukovaru od ovoga rujna do ožujka sljedeće godine.

Ako želite napraviti nešto dobro za sebe, ako ste otvoreni za istraživanje i stjecanje novih uvida, za bolje poznavanje sebe i svog okruženja, ako želite upoznati nove ljude, ako se želite družiti, prijavite se za sudjelovanje – stoji u pozivu Volonterskog centra Osijek.

Kroz stručno vođenje psihologa ovo je prilika za:

•  stjecanje novih uvida o sebi, odnosima s drugima, okruženju;
•  istraživanje novih načina zastupanja sebe;
•  razmjenu iskustava, stvaranje nove socijalne mreže kroz upoznavanje i povezivanje s drugim ženama
 
U grupe podrške mogu se uključiti:

• nezaposlene žene s područja Osječko-baranjske, Brodsko-posavske i Vukovarsko-srijemske županije, bez obzira na prethodno iskustvo, znanje, obrazovanje, godine i sl.;
• dobrodošle su i sve zaposlene žene koje se bile nezaposlene te su spremne na razmjenu i međusobnu podršku.
 
Grupe podrške okupljaju 6-8 žena i održavat će se u razdoblju od rujna 2020. do ožujka 2021. godine. Tijekom mjeseca su obično organizirana 2-3 susreta. Jedan susret traje 90 minuta. Poželjno je redovito dolaženje zbog jačanja osjećaja grupne povezanosti i povjerenja. Prijaviti se možete OVDJE.
 
Grupe podrške dio su projekta „Osnaži se, motiviraj, aktiviraj“ kojim se pruža podršku ženama za aktivni angažman i veće sudjelovanje u aktivnostima na tržištu rada te za veću zapošljivost.

Projekt u partnerstvu provode Volonterski centar Osijek, kao nositelj projekta, Informativno pravni centar iz Slavonskog Broda, Europski dom Vukovar te Grad Osijek, Grad Slavonski Brod i Vukovarsko-srijemska županija.

Izvor: Volonterski centar Osijek

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.