Centar za ženske studije otvara prijave za novu grupu Zagorkinog književnog kluba

2023-09-06T15:14:12+02:006. rujna 2023.|Civilno društvo|

Volite čitati Zagorku? Željeli_e biste voditi razgovore o njezinoj književnosti, romanima, junacima i junakinjama, zanimljivim i začudnim imaginarijima, s drugim pasioniranim Zagorkinim čitateljima i čitateljicama? Želite saznati nešto o nastanku njezinih romana, povijesnom kontekstu u kojem su nastajali i načinima na koje su reflektirali stvarnost ove značajne i svestrane autorice i borkinje za ženska i druga ljudska prava? U tom je slučaju ‘Zagorkin književni klub’ upravo za vas!

Sastanci grupe odvijat će se uživo u Memorijalnom stanu Marije Jurić Zagorke, Dolac 8, Zagreb jednom mjesečno, četvrtkom u 19 sati. Unutar grupa (max 10 osoba) zatvorenog tipa, razgovarat ćemo o prethodno pročitanoj knjizi, a datume sastanaka i popis literature za godinu 2023./2024. članovi_ice dobit će na prvom sastanku koji će se održati u prvoj polovici rujna.

Ostale informacije:
Trajanje: rujan 2023. – lipanj 2024.
Uvjeti: punoljetnost, mogućnost redovitog dolaska i pristup Zagorkinim knjigama
Kotizacija za 2023./2024. godinu: 67 eura

Ako ste se spremni otisnuti u čitalačku avanturu sa Zagorkom, prijavite se na e-mail adresu: zagorka@zenstud.hr uz sljedeće podatke:
1. Ime i prezime
2. Kontakt (broj mobitela i e-mail)

Prijave su otvorene do 09. rujna 2023. ili do popunjavanja kapaciteta grupa. Nakon formiranja grupa, poziv se zatvara.

Izvor: Priopćenje / Centar za ženske studije

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.