Čak 38 zemalja na 54. Zlatnoj pirueti u Sisku – Hrvatsku predstavljaju Hana Cvijanović i Charles Henry Katanović

2022-11-30T14:12:25+01:0030. studenoga 2022.|Sport|

U tijeku su posljednje pripreme za 54. izdanje Zlatne piruete, natjecanja iz ISU Challenge serije koje će se drugu godinu za redom održati u sisačkoj Ledenoj dvorani Zibel i to sljedećeg tjedna, od 8. do 10. prosinca.

„Na žalost, Ledena dvorana zagrebačkog Doma sportova nakon zagrebačkog potresa još uvijek nije u funkciji, no mi smo sretni da je Grad Sisak ponovno odlučio biti naš domaćin i dati nam dozvolu da se najstarije klizačko natjecanje u svijetu ipak još jednom održi“, rekla je Melita Juratek, direktorica natjecanja i glavna tajnica Hrvatskog klizačkog saveza.

Charles Henry Katanović / Foto: Hrvatski klizački savez Croskate

„Ove godine na Zlatnoj pirueti sudjelovati će klizačice i klizači iz 38 zemalja svijeta, njih 154. Hrvatsko klizanje predstavljati će naši reprezentativci Hana Cvijanović i Charles Henry Katanović. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 20 kuna, a mogu se kupiti na web stranici www.ticketshop.hr i na ulazu u Ledenu dvoranu Zibel“, najavila je Melita Juratek.

Izvor: Priopćenje / Hrvatski klizački savez Croskate

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.