Bootcamp – sedmotjedni kamp za obuku žena poduzetnica

2021-03-15T13:11:16+01:0015. ožujka 2021.|Gospodarstvo, Posao|

Pripremila: Antonija Dujmović

EIT Health kao mreža zdravstvenih inovacija pri Europskom institutu za inovacije i tehnologiju (EIT) već neko vrijeme organizira kampove s ciljem pružanja znanja polaznicima/ama kako u potpunosti razviti svoj start-up. Jedan takav kamp u trajanju od sedam tjedana namijenjen je ženama poduzetnicama. Premda je rok za prijavu, pred izmakom, 16. ožujka, (možda se neke još stignu prijaviti), vrijedno je znati ove informacije i pripremiti se za ubuduće.

Bootcamp za žensko poduzetništvo povezuje brzorastuće start-up tvrtke kojima upravljaju žene te im omogućava razvojnu podršku putem mreže investitora i mentora.

“Pomoći ćemo vam da iskoristite raznolikost u svom voditeljskom timu kako biste postigli najbolje moguće ishode za svoj start-up. A ovaj će vam program također pomoći da pronađete referentne točke potrebne za uspješno uokvirivanje ambicija i privlačenje dodatnih ulaganja”, navodi EIT Health.

Bootcamp za žensko poduzetništvo sedmotjedni je program koji pruža intenzivne mogućnosti obuke, mentorstva i umrežavanja u Galwayu (Irska), Coimbri (Portugal), Barceloni (Španjolska) i Londonu (UK). Za to vrijeme će polaznice sudjelovati u dva terenska događaja i ostvariti značajne međusobne susrete s investitorima.

EIT Health osnovan je 2015. godine kao „zajednica znanja i inovacija“ Europskog instituta za inovacije i tehnologiju(EIT). Svrha mreže je promicanje poduzetništva, obrazovanja i inovacija u području zdravog života i aktivnog starenja te poboljšanje zdravstvenih sustava u Europi putem osnaživanja građana da vode zdraviji i produktivniji život.

EIT Health Bootcamps daje start-up tvrtkama priliku da istraže svoj puni tržišni potencijal i povežu se s mrežom kolega poduzetnika i inovatora širom Europe. Osim što polaznici na ovim kampovima bolje upoznaju svoju konkurenciju, nudi im se i prilika povezati sa svojim kupcima ali i predstaviti svoje ideje stručnjacima iz cijele Europe.

Stranica koristi web kolačiće Više informacija Prihvaćam
Koristimo kolačiće! To znači da korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu tih datoteka i koristite sve funkcionalnosti podržane tom tehnologijom. Molimo vas da prihvatite uvjete korištenja.